Volg ons op:

Conferenceroom

DSC 0495De conferenceroom van Smit Klassiek is optimaal ingericht voor een vergadering, cursus of instructie-bijeenkomst. De zaal is voorzien van een groot LED scherm met de bijbehorende faciliteiten. Diverse vergaderopstellingen zijn mogelijk.

 

   

Presentaties

Wat wilt u presenteren? Een strategisch plan aan uw Raad van Commissarissen in de boardroom? Een kick-off voor uw vertegenwoordigers in de centrale hal? Een jaaroverzicht aan uw medewerkers op het communicatieplein? Nieuwe ontwerpen, producten of ideeën? Smit Klassiek heeft er altijd de passende ruimte voor. 

Congressen

Het auditorium van Smit Klassiek, de plenaire zaal, biedt plaats aan honderdtwintig congresdeelnemers. Die beschikken daar over een ruime en comfortabele zetel met meer dan voldoende beenruimte en een breed werkblad waar zowel een laptop als een notitieblok op passen.

Op het communicatieplein, dat onder het auditorium op de begane grond ligt, kunt u informatiestands voor de deelnemers inrichten. Voor parallelsessies en workshops bieden de verschillende andere ruimtes van Smit Klassiek de nodige faciliteiten. 

Vergaderzaal

Smit Klassiek is een vergadercentrum bij uitstek. We bieden u alles wat u nodig hebt voor een efficiënte vergadering. We hebben ruimtes voor tien tot ruim honderd deelnemers.