Volg ons op:

Centrale hal

Congreszaal Smit Klassiek

De centrale hal is de meest veelzijdige ruimte van Smit Klassiek. 400 flexibel indeelbare meters. Omdat hij direct naast de warme keuken ligt is dit ook de plaats voor diners en buffetten.
Faciliteiten: LED-scherm, geluidsinstallatie, uitgifteloket/bar. 

 

Communicatieplein

Het plein wordt omringd door winkeltjes. Het kan voor een lunch worden ingericht met tafels en stoelen of juist als open ruimte worden gebruikt voor een receptie of presentatie. Faciliteiten: geluidsinstallatie, LED scherm, uitgifteloket/bar. 

 

Lounge

Uw gasten komen zelden allemaal tegelijk binnen en in deze lounge kunt u ze met een drankje even laten wachten op de dingen die komen gaan.

  

 

Zaal personenauto's

Personenautohal Smit Klassiek

In deze hal staan de meeste personenauto's opgesteld in het decor van het Oud-Beijerlandse havenkwartier van rond 1915. Eén zijde van de hal is ingericht met een wagenmakerij en de collectie wagens.

 

 

Zaal vrachtauto's

Deze hal leent zich prima om grote groepen te ontvangen tussen een prachtige collectie gerestaureerde vrachtauto's. Hier bevindt zich de vide met een aantal klassieke auto's van rond 1950. Diverse vergaderzalen bevinden zich op de verdieping.